2015年12月9日星期三

Hoog vermogen laser pointer overstroming of een wapen





Hoog vermogen laser pointer overstroming of een wapen


Nieuwjaar vuurwerk en voetzoekers, niet lichter, zonder een brandende sigaret, een paar meter afstand met een laser pointer in een "sweep" op alle dichtgeknoopt, je het geloven?

"Match Point, wijst sigaretten, vuurwerk ...... vermogen laser pointer kan krijgen", de verslaggever zag, tijdens de Lente Festival, high power laser pointer als een stimulans "speelgoed" in de shopping site te verkopen. Shop bedrijven hebben beweerd dat alleen de gewone oplaadbare batterijen, sigaretten en rotjes remote punt kan zijn, en er is een video om het te bewijzen. In Nanjing, een warenhuis, een winkel, de eigenaar is ook ter plaatse met een laser pointer branden van een zwarte plastic vuilniszak, laser pointer om te bewijzen "buitengewone vaardigheid."
http://www.lasersale.nl 


Reporter bleek dat high-power laser pointer sigarettenaansteker gezegd waar. Ook wanneer de laserstraal over het oppervlak van de huid niet voorzichtig, zal een branderig gevoel veroorzaken. Blijkbaar is de laser pointer als een "speelgoed" niet passend is, en kunnen geen kleine schade loopt.

Verslaggevers in Taobao voer "laser pointer" en vond meer dan 30.000 stuks van de "schat", en duidelijk gemarkeerd "macht" van een totaal van 1268 laser pointer.

Deze verslaggever zag veel verkopers in de productintroductie zei, het licht dat door een laser pointer kan "spike wedstrijden", "verlicht rotjes," en zelfs sigaretten kan gemakkelijk ontsteken. Winkeliers Om te bewijzen dat dit waar is, zijn nuttig in laser pointer verlichting een match met experimentele video. Op een prijs voor de "550 yuan" blauwe laser pointer pagina, winkeliers in de video toont ook het punt met een laser pointer, rotjes en andere "unieke vaardigheden."

Een verkoper vertelde verslaggevers, volgens verschillende golflengtes, laser pointer bestraald licht in rood, groen en blauw kleuren. Algemene uitgangsvermogen van 150 mW bovengenoemde high-power laser pointer, en low-power laser pointer belangrijkste doel is de leraar, het gebruik van witte-boorden-werknemers zitten. In deze high-power laser pointer verkopers, de verkoop van "prestaties" de beste is een verkoper uit Shanghai. Opslaan van een prijs van 98 yuan van de high-power laser pointer in een maand omzet bedroeg 144. Verslaggevers zagen record verkoop, maar een dag, deze laser pointer pen zijn er 10 bedrijven.

Eigenaar ter plaatse burn zakken
http://www.lasersale.nl 

Populair in het netwerk van high-power laser pointer welkom in Nanjing markt denkt te verkopen? Onlangs heeft deze verslaggever onaangekondigde bezoeken.

Golden Bridge markt gespecialiseerd in de verkoop van allerlei Een zaklamp, laser pointer eigenaar vertelde verslaggevers, laser pointer van het bedrijfsleven voor de Lente Festival is vooral goed. Volgens de eigenaar ge?ntroduceerd, de winkel is een van de meest populaire prijs van 220 yuan een laser pointer. Eigenaar benadrukte dat "sigaretten, Match Point vrij gemakkelijk."

Om het effect aan te tonen, de eigenaar ter plaatse om het te gebruiken branden van een zwarte vuilniszak. Ik zag de eigenaar van een hand die een laserpen in de ene hand en langzaam mobiliseren lamp licht focus. Wanneer overgedragen aan de eigenaar van de juiste grootte, is de eigenaar van de laser pointer uitgelijnd zwart plastic zakken. Slechts een paar seconden zag ik vuilniszakken met langzaam, bijtende rook verspreidt, groen sweep hun pad, waardoor er een klein gaatje in de plastic zak. De eigenaar zei: "Als ik schijnen voor een tijdje meer, vlammen kwam."

没有评论:

发表评论